LASI-IGLUT

Asennusvalmiina elementteinä toimitettavat lasi-iglumme tarjoavat esteettömän näköalan ja erinomaiset majoitustilat.

LASI-IGLU

URSA MINOR

23 m² Ursa Minor tarjoaa laadukasta majoitusta kahdelle henkilölle. Makuuhuoneesta avautuu esteetön näkymä koko maiseman leveydeltä ja lasi-iglusta löytyy myös olohuone, suihku/wc sekä keittiö (valinnainen).

LASI-IGLU

URSA MAJOR

40 m² Ursa Major tarjoaa laadukasta majoitusta neljälle henkilölle. Makuuhuoneesta avautuu esteetön näkymä koko maiseman leveydeltä ja lasi-iglusta löytyy myös makuualkovi olohuone, suihku/wc sekä keittiö (valinnainen).

Ursa Minor 23,0 m²

Tehokas pohjaratkaisu

Tyyliinne sopiva ratkaisu

Coverhall lasi-iglu makuhuoneesta
coverhall lasi-iglun makuuhuone
Coverhall Lasi-iglu lomakeskuksessa
lasi-iglu
lasi-iglu
Coverhall lasi-igluja lomakeskuksessa
Majoitusratkaisuna lasi-iglut lomakeskuksessa

Lasi-iglu on varustettu lämpöpumpulla, joka pitää sen lämpinänä talvipakkasilla. Kattolasien ulkopinta on selektiivilasia, jonka auttaa torjumaan iglun kuumenemista auringovalossa. Näin iglu tarjoaa miellyttävää majoitusta kaikkina vuodenaikoina.

Perustoimituksen lisäksi valittavanasi on monipuolinen lisävarustelu, joiden avulla iglut mukautuvat yksilöllisiin tarpeisiinne. Materiaali- ja sisustusvalintojen avulla iglujen ulkoasu voidaan myös mukauttaa tyyliinne sopivaksi.

Asennusvalmiina elementteinä toimitettava iglu on nopea asentaa sijoituspaikalla valmiille perustuksille.

Asiakaspalvelu

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja tarjoamistamme palveluista. Olemme avoinna arkisin klo 9 – 16.